phpinfo();die(); Lumepallisupp - Supid - Köök

Lumepallisupp

  • 6
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ja armastatud magustoit, mille valmistamine tuleb kindlasti järele proovida.

Valmistamine

1. Eralda munakollased valgetest.

  • muna 4 tk

2. Lisa munavalgetele 1 spl suhkrut ja mikserda kõvaks vahuks.

  • suhkur 1 spl

3. Lase piimal keema tõusta ning tõsta sinna supilusikaga munavalgevahu kuhjakesi. Keeda need piimas kiiresti läbi (kulub mõni minut) ning võta vahukulbiga välja.

  • Tere piim 2,5% 1 l

4. Vahusta rebud ülejäänud suhkruga ja sega hulka kartulijahu. Kalla keeva piima hulka.

  • suhkur 1.4 dl,
  • kartulijahu 1 tl

5. Kuumuta pidevalt segades kuni segu pakseneb. Maitsesta vanillisuhkruga ja jahuta.

  • vanillisuhkur 1 tl

6. Jaga kaste magustoidutaldrikutesse ja tõsta peale lumepallid.

Koostis

  • kartulijahu 1 tl
  • muna 4 tk
  • suhkur 1.4 dl
  • suhkur 1 spl
  • Tere piim 2,5% 1 l
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud