phpinfo();die(); Maguskartuli püreesupp - Supid - Köök

Maguskartuli püreesupp

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemine maguskartulisupp on kiiresti valmiv ja maitseb hästi. Lihasõbrad võivad lisada praetud peekoniviile supile.

Valmistamine

1. Puhasta köögiviljad. Lõika kuubikuteks maguskartul, haki sibul, lõika ratasteks porgand ja haki till. Kuumuta potis õli ja prae selles sibulat 2-3 minutit. Lisa sisse maguskartulid, porgand ja puljong ning jäta kaane alla hauduma 20 minutiks.

  • bataat 700 g,
  • porgand 3 tk,
  • sibul 1 tk,
  • till 1 peotäis,
  • õli 2 tl,
  • puljong 700 ml

2. Püreesta köögiviljad. Maitsesta veel soola ja pipraga ja sega sisse 100 g hapukoort. Lase tõusta korraks keema. Viimasena sega sisse hakitud till ja serveeri koos hapukoorega.

  • sool, pipar,
  • Tere hapukoor 10% 150 g

Koostis

  • bataat 700 g
  • õli 2 tl
  • porgand 3 tk
  • puljong 700 ml
  • sibul 1 tk
  • sool, pipar
  • Tere hapukoor 10% 150 g
  • till 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud