phpinfo();die(); Nuikapsa ja bataadi püreesupp - Supid - Köök

Nuikapsa ja bataadi püreesupp

  • 3
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Köögiviljad annavad supile mõnusa magusa maitse.

Valmistamine

1. Lõika nuikapsas õhukesteks viiludeks ja bataat kuubikuteks. Viiluta ka sibul ja haki küüslauk.

  • bataat 125 g,
  • nuikapsas 375 g,
  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 3 tk

2. Kuumuta potis või, lisa sibul ja küüslauk. Pruunista mõni minut. Lisa bataadikuubikud ja pruunista veel minutike. Lõpuks lisa viilutatud nuikapsas, sega läbi ja vala peale piim. Keeda tasasel tulel pehmeks.

  • Tere Või 82% 50 g,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 400 ml

3. Püreesta, maitsesta soola ja pipraga. Nirista juurde sidrunimahl, sega läbi ja serveeri.

  • sidrunimahl 2 spl,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis

Koostis

  • bataat 125 g
  • küüslauguküüs 3 tk
  • nuikapsas 375 g
  • sibul 1 tk
  • sidrunimahl 2 spl
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 400 ml
  • Tere Või 82% 50 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud