phpinfo();die(); Okroshka veiselihaga - Supid - Köök

Okroshka veiselihaga

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hea värskendav supp venemaa stiilis.

Valmistamine

1. Keeda värsket veiseliha potis umbes 15 minutit.

  • veiseliha 150 g

2. Haki pestud kurgid, roheline ja sink. Riivi või haki peeneks keedetud muna.

  • kurk 1 tk,
  • maitseroheline 150 g,
  • sink 150 g,
  • muna 2 tk

3. Sega väikeses kausis hapukoor ja mädarõigas.

  • mädarõigas 1 spl,
  • Tere hapukoor 30% 3 spl

4. Sega suures kausis kõik ained omavahel. Lisa keedetud ja tükeldatud liha ja kaste. Sega uuesti. Serveerimisel lisa kali ja sega.

  • kali 1 l

5. Head isu.

Koostis

  • kali 1 l
  • kurk 1 tk
  • mädarõigas 1 spl
  • maitseroheline 150 g
  • muna 2 tk
  • sink 150 g
  • Tere hapukoor 30% 3 spl
  • veiseliha 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud