phpinfo();die(); Paprika-tomati püreesupp - Supid - Köök

Paprika-tomati püreesupp

  • 6
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Paprika-tomati püreesupp mõjub eriti soojendavalt jaheda ilmaga.

Valmistamine

1. Tükelda köögiviljad. Kuumuta kastrulis õli. Lisa hakitud sibul, küüslauk ja tšilli. Kuumuta veidi ja lisa tükeldatud paprika ja porgand.

  • punane tšillikaun 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • porgand 1 tk,
  • punane sibul 1 tk,
  • punane paprika 1 tk,
  • õli 1 spl

2. Kuumuta paar minutit ja lisa tomatid, kuum puljong ja suhkur. Keeda tasasel tulel 15 minutit.

  • purustatud tomatid 400 g,
  • suhkur 1 tl,
  • kanapuljong 2 dl

3. Lisa sulajuust ja püreeri sauseguriga ühtlaseks.

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g

Koostis

  • kanapuljong 2 dl
  • küüslauguküüs 2 tk
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g
  • õli 1 spl
  • porgand 1 tk
  • punane paprika 1 tk
  • punane sibul 1 tk
  • punane tšillikaun 1 tk
  • purustatud tomatid 400 g
  • suhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud