phpinfo();die(); Parmesani-brokkolisupp - Supid - Köök

Parmesani-brokkolisupp

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemine püreesupp brokkoli, parmesani juustu ja krõbetate saiakuubikutega.

Valmistamine

1. Puhasta brokkoli ja lõika õisikud väikesteks, samuti koori brokkoli vars ja lõika õhukesteks ketasteks. Viiluta sibul, koori ja tükelda kartulid, riivi parmesan. Kuumuta potis 1 spl võid, prae selles sibulaviile 3-4 minutit, seejärel lisa brokkoli ja prae veel 4 minutit. Vajadusel lisa natuke vett kui köögiviljad peaksid põhja kõrbema. Lisa kartulid ja puljong ning keeda 20 minutit või kuni köögiviljad on pehmed.

  • brokkoli 1 tk,
  • kartul 3 tk,
  • sibul 1 tk,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • puljong 700 ml

2. Lõika saiaviilud kuubikuteks. Sulata pannil ülejäänud 1 spl võid ja prae selles saiakuubikud krõbedaks. Püreesta saumiksriga köögiviljad. Vala sisse vahukoor, riivitud parmesan, maitsesta maitserohelise ja tšilliga. Sega korralikult läbi ja lase veel pliidil korraks keema. Serveeri koos saiakuubikutega.

  • maitseroheline 2 spl,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • Parmesani juust 100 g,
  • tšillihelbed 0.25 tl,
  • sai 3 viilu,
  • sool

Koostis

  • brokkoli 1 tk
  • kartul 3 tk
  • maitseroheline 2 spl
  • Parmesani juust 100 g
  • puljong 700 ml
  • sai 3 viilu
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 1 spl
  • tšillihelbed 0.25 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud