phpinfo();die(); Peedipüreesupp - Supid - Köök

Peedipüreesupp

  • 3
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Selle supi valmistamisel võid kasutada nii värsket kui keedupeeti.

Valmistamine

1. Tükelda porgandid kangideks. Viiluta sibulad. Kui kasutad keetmata peeti, siis tükelda see samuti kangideks. Kuumuta potis madalal kuumusel või ning lisa porgandid, sibul ning keetmata peet.

  • sibul 1 tk,
  • porgand (suur) 1 tk,
  • peet 2 tk,
  • Tere Või 82% 1 spl

2. Pane potti kuum vesi ja puljongikuubik. Keeda peedid ja porgand pehmeks. Kui kasutada juba keedetud peeti, siis lisada see pehmenenud porgandile, sega läbi ja lase kuumaks. Vajadusel lisa veel vett. Lisa tüümianilehekesed ja sulatatud juust. Soovi korral maitsesta soola ja pipraga.

  • vesi 750 ml,
  • köögiviljapuljongi kuubik 0.25 tk,
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 2 spl,
  • sool,
  • pipar,
  • tüümian

3. Püreesta supp ja tõsta kaussidesse. Murenda peale tükike sinihallitusjuustu või riivi parmesani ning kaunista väikse tüümianioksaga.

  • sinihallitusjuust 30 g

Koostis

  • köögiviljapuljongi kuubik 0.25 tk
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 2 spl
  • peet 2 tk
  • pipar
  • porgand (suur) 1 tk
  • sibul 1 tk
  • sinihallitusjuust 30 g
  • sool
  • Tere Või 82% 1 spl
  • tüümian
  • vesi 750 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud