phpinfo();die(); Pelmeenisupp - Supid - Köök

Pelmeenisupp

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kosutav supp pelmeenide ja köögiviljadega. Serveeri koos hapukoorega.

Valmistamine

1. Pane vesi keema. Kuumuta ribadeks tükeldatud porru võis ja vala vette. Lisa supile tükeldatud porgand ja kartul. Maitsesta soolaga.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • vesi 1 l,
  • sool,
  • sibul või porrulauk 1 tk,
  • kartul 2 tk,
  • porgand 2 tk

2. Kui köögiviljad on poolpehmed, lisa pelmeenid ja keeda, kuni tõusevad pinnale. Maitsesta soolaga ja serveeri hakitud maitserohelisega.

  • pelmeenid 400 g,
  • maitseroheline 1 peotäis

Koostis

  • kartul 2 tk
  • maitseroheline 1 peotäis
  • pelmeenid 400 g
  • porgand 2 tk
  • sibul või porrulauk 1 tk
  • sool
  • Tere Või 82% 1 spl
  • vesi 1 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud