phpinfo();die(); Piimasupp - Supid - Köök

Piimasupp

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Ettevaatust! Ole piima kuumutamisel ettevaatlik, kuna see võib kergesti üle keeda.

Valmistamine

1. Tükelda kartulid ja pane keevasse vette.

  • kartul 6 tk,
  • vesi 1 l

2. Samal ajal hauta porgandiviilud võis pannil.

  • porgand 5 tk,
  • Tere Või 82% 4 spl

3. Kui kartulid on poolpehmeks keenud, lisa potti porgandid ja herned.

  • herned 1 klaas

4. Kuumuta piim ja lisa supile.

  • Tere piim 2,5% 1 l

5. Maitsesta soola ja hakitud tilliga.

  • till,
  • sool

Koostis

  • herned 1 klaas
  • kartul 6 tk
  • porgand 5 tk
  • sool
  • Tere piim 2,5% 1 l
  • Tere Või 82% 4 spl
  • till
  • vesi 1 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud