phpinfo();die(); Porru-lõhesupp - Supid - Köök

Porru-lõhesupp

  • 6
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lõhesupi teeb eriliseks porru maitse.

Valmistamine

1. Lõika porru ribadeks, riivi porgand ja tükelda kartul.

  • kartul 4 tk,
  • porru 1 tk,
  • porgand 2 tk

2. Pane potti oliiviõli, lisa sibul ja tükeldatud porru. Maitsesta soola ja pipraga.

  • sibul (hakitud) 1 tk,
  • oliiviõli 3 spl,
  • pipar,
  • sool

3. Lisa kartulikuubikud ja vesi. Lõika kala 1,5X 1,5 cm kuubikuteks. Keeda suppi niikaua kuni kartulid on peaaegu pehmed. Lisa puljongikuubikud, keeda veel mõned minutit.

  • lõhefilee 400 g,
  • kanapuljongikuubik 2 tk,
  • vesi 2 l

4. Lisa kohvikoor, kalakuubikud ja till.

  • Tere kohvikoor 10% 100 ml,
  • till 1 peotäis

5. Serveeri kohe.

Koostis

  • kanapuljongikuubik 2 tk
  • kartul 4 tk
  • lõhefilee 400 g
  • oliiviõli 3 spl
  • pipar
  • porgand 2 tk
  • porru 1 tk
  • sibul (hakitud) 1 tk
  • sool
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml
  • till 1 peotäis
  • vesi 2 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud