phpinfo();die(); Rukolasupp - Supid - Köök

Rukolasupp

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lisaks maitsvate salatite valmistamisele saab rukolast valmistada ka hõrgu supi.

Valmistamine

1. Pane vesi keema, tükelda porgandid ja kartulid ja keeda need pehmeks.

  • porgand 1 tk,
  • kartul 2 tk,
  • vesi 1 l

2. Lisa rukola ja keeda suppi veel 2-3 minutit.

  • rukola 100 g

3. Maitsesta ja püreesta saumikseriga ning sega hulka toorjuust. Kaunista suppi näiteks rukolavarte ja päikesekuivatatud tomatitega.

  • sool,
  • pipar,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 0.5 pakk

Koostis

  • kartul 2 tk
  • pipar
  • porgand 1 tk
  • rukola 100 g
  • sool
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 0.5 pakk
  • vesi 1 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud