phpinfo();die(); Spargli-juustusupp - Supid - Köök

Spargli-juustusupp

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Traditsioonilise Merevaiguga tummine supp, mis täidab ka näljaseima külalise kõhu!

Valmistamine

1. Kuumuta potis puhastatud-kooritud ja tükeldatud spargel ning tükeldatud sink, kuumuta veidi ning lisa kuum vesi ja leemekuubikud. Hauta kuni 10 minutit.

  • õli 2 spl,
  • spargel 350 g,
  • sink 200 g,
  • puljong 1 l

2. Lisa teelusikatäie kaupa sulatatud juust ning lase sel sulada ja maitsesta. Paksema supi saamiseks võid lisada vähese veega segatud kartulijahu, lastes peaaegu keema tõusta.

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g,
  • valge pipar,
  • muskaatpähkel

Koostis

  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g
  • muskaatpähkel
  • õli 2 spl
  • puljong 1 l
  • sink 200 g
  • spargel 350 g
  • valge pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud