phpinfo();die(); Baklažaani-mozzarellarullid - Suupisted - Köök

Baklažaani-mozzarellarullid

  • 6
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislikud baklažaani-mozzarellarullid maitsevad ka kõige väiksematele!

Valmistamine

1. Lõika baklažaanid pikisuunas kuueks viiluks. Pintselda viile mõlemalt poolt õliga ja grilli või prae pannil umbes 10 minutit.

  • baklažaan (suur) 1 tk,
  • oliiviõli

2. Nõruta tomatid õlist ja püreeri saumikseriga.

  • päikesekuivatatud tomatid 200 g

3. Määri igale baklažaaniviilule 1 tl tomatipüreed ja kata viilutatud mozzarella ning basiilikulehtedega. Keera rulli ja kinnita puidust hambatikuga.

  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 125 g,
  • basiilik 1 peotäis

4. Grilli või küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit, kuni juust sulab. Maitsesta musta pipraga ja serveeri grillitud küüslaugu- või ürdileivaga.

Koostis

  • baklažaan (suur) 1 tk
  • basiilik 1 peotäis
  • oliiviõli
  • päikesekuivatatud tomatid 200 g
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud