phpinfo();die(); Heeringa-hapukoore tarrend - Suupisted - Köök

Heeringa-hapukoore tarrend

  • 6
  • 4 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rahvusliku suupiste valmistamine ei pea olema alati keeruline. 

Valmistamine

1. Tükelda heeringas väikesteks kuubikuteks ja sega hapukoorega.

  • heeringas 70 g,
  • Tere hapukoor 20% 50 g

2. Sulata želatiin väheses soojas vees, sega väikese koguse hapukoorega ja lisa ülejäänud massile.

  • želatiin 7 g

3. Pane segu väikestesse vormidesse ja lase 4-5 tundi taheneda.

4. Haki murulauk.

  • murulauk 1 peotäis

5. Lõike leivast sobiva suurusega ruudud.

  • must leib 5 tk

6. Võta tarrendid vormist ja serveeri mustal leival koos lehtsalatiga.

  • salatilehed 2 tk

Koostis

  • heeringas 70 g
  • murulauk 1 peotäis
  • must leib 5 tk
  • salatilehed 2 tk
  • Tere hapukoor 20% 50 g
  • želatiin 7 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud