phpinfo();die(); Kartuli-heeringa suupiste - Suupisted - Köök

Kartuli-heeringa suupiste

  • 12
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Heeringas serveerituna keedetud kartulil.

Valmistamine

1. Keeda kartulid ja poolita. Õõnesta igat kartulipoolikut ja lõika teine külg noaga tasaseks.

  • kartul (keskmine) 12 tk

2. Sega hapukoor heeringaga ja tõsta igale kartulipoolikule 1 teelusikatäis.

  • heeringas 150 g,
  • Tere hapukoor 20% 100 g

3. Maitsesta purustatud pipraga, aseta peale poolitatud kirsstomat ja kaunista maitserohelisega.

  • kirsstomat 12 tk,
  • till 1 peotäis,
  • purustatud must pipar

Koostis

  • heeringas 150 g
  • kartul (keskmine) 12 tk
  • kirsstomat 12 tk
  • purustatud must pipar
  • Tere hapukoor 20% 100 g
  • till 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud