phpinfo();die(); Peedi-toorjuustu amps - Suupisted - Köök

Peedi-toorjuustu amps

  • 4
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislikud suupisted peolauale.

Valmistamine

1. Marineeri peediviile tunnike palsamiäädika, oliivõli ja soola-pipra segus.

  • riivitud peet (keedetud) 400 g,
  • oliiviõli 0.5 dl,
  • palsamiäädikas 0.5 dl,
  • pipar,
  • sool

2. Sega toorjuust või kitsejuust vajaduse korral piima või koorega. Pehme toorjuustukreem klopi kahvliga ühtlaseks. Lisa hakitud murulauk. Maitsesta vajaduse korral soola-pipraga ja sega ühtlaseks pastaks.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • Tere 35% vahukoor 2 spl,
  • murulauk 4 spl

3. Vahetult enne serveerimist nõruta peedid marinaadist. Eemalda peediviilu liigne niiskus köögipaberil ja tõsta peet serveerimisalusele. Määri viilule pisut juustukreemi, aseta peale teine peediviil. Lao nõnda neli kihti. Kaunista ürdioksa või salatilehega, pähklitega. Enne serveerimist nirista üle marinaadiga.

  • kreeka pähklid 4 spl,
  • roheline salat 1 peotäis

Koostis

  • kreeka pähklid 4 spl
  • murulauk 4 spl
  • oliiviõli 0.5 dl
  • palsamiäädikas 0.5 dl
  • pipar
  • riivitud peet (keedetud) 400 g
  • roheline salat 1 peotäis
  • sool
  • Tere 35% vahukoor 2 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud