phpinfo();die(); Apelsini toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Apelsini toorjuustukook

  • 10
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suussulav ja mahedamaitseline apelsini toorjuustukook sobib nii suurtele kui ka väikestele magusasõpradele.

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Purusta küpsised. Sega kausis omavahel purustatud küpsised, või ja 50 g suhkrut. Seejärel suru küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (läbimõõt 24-26 cm) põhjale ja küpseta 10-12 minutit.

  • Digestive küpsised 200 g,
  • suhkur 50 g,
  • Tere Või 82% 80 g

2. Sega kausis omavahel toorjuust ja suhkur, lisa ükshaaval munad. Seejärel lisa riivitud apelsinikoor ja apelsini mahl. Sega korralikult läbi.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • suhkur 150 g,
  • muna 4 tk,
  • apelsinikoor 1 tk,
  • apelsinimahl 0.5 klaas,
  • vanillisuhkur 1 tl

3. Vala täidis põhjale. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 50-60 minutit. Toorjuustukook on valmis siis, kui keskelt veel kergelt võdiseb. Lase jahtuda 30 minutit, seejärel võta nuga ning lükka noaga koogi ääred vormi küljest lahti. Nii ei jahtu toorjuustukook keskelt katki. Lase seista vähemalt 4 tundi kuni üleöö.

Koostis

  • apelsinikoor 1 tk
  • apelsinimahl 0.5 klaas
  • Digestive küpsised 200 g
  • muna 4 tk
  • suhkur 200 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere Või 82% 80 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud