phpinfo();die(); Banoffee - Koogid, tordid - Köök

Banoffee

  • 12
  • 2 t
  • 0 vaatamist
Google+
Banoffee on mahlane ja maitsev kook banaanidest, vahukoorest ja iirisest küpsisepõhjal.

Valmistamine

1. Purusta küpsised ja sega kokku sulatatud võiga. Suru 26 cm diameetriga lahtikäivasse küpsetusvormi ja küpseta 6-8 minutit 200C kraadi juures. Jahuta täielikult.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g

2. Samal ajal kuumuta kastrulis 50 ml vahukoort ja sulata selles iirisekommid, lase jahtuda. Lõika banaanid paksudeks viiludeks ja sega kokku 1 tl sidrunimahlaga, see ei lase banaanil muutuda tumedaks. Mikserda omavahel iirisesegu ja toorjuust.

  • Tere 35% vahukoor 400 ml,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 300 g,
  • iirisekommid 225 g,
  • banaan 4 tk,
  • sidrunimahl 1 tl

3. Lao koogipõhjale banaaniviilud, määri peale iirise-toorjuustusegu. Vahusta allesjäänud 350 ml vahukoort 2 spl suhkru ja vaniljesuhkruga. Lisa sisse vahukooretugevdaja vastavalt pakendi õpetusele. Tõsta viimasena koogile peale vahukoor ja lase seista jahedas 1 tund. Kaunista šokolaadiströsseliga. Naudi.

  • suhkur 2 spl,
  • Šokolaadiströssel 2 spl,
  • vanillisuhkur 0.5 tl,
  • vahukoore tugevdaja 1 pakk

Koostis

  • banaan 4 tk
  • iirisekommid 225 g
  • küpsised (Selga, Tee, Ekstra vms.) 250 g
  • sidrunimahl 1 tl
  • Šokolaadiströssel 2 spl
  • suhkur 2 spl
  • Tere 35% vahukoor 400 ml
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 300 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • vahukoore tugevdaja 1 pakk
  • vanillisuhkur 0.5 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud