phpinfo();die(); Besee-toorjuustukook Marianne kommidega - Koogid, tordid - Köök

Besee-toorjuustukook Marianne kommidega

  • 12
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maailma parim kook!

Valmistamine

1. Vahusta pehme või suhkruga. Lisa ükshaaval munakollased.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • suhkur 100 g,
  • munakollane 2 tk

2. Sega kokku kuivained ja lisa sinna piim. Sega tainas kokku. Laota taigen suurele küpsetsupaberiga kaetud ahjuplaadile.

  • küpsetuspulber 2 tl,
  • jahu 90 g,
  • Tere piim 2,5% 100 ml

3. Vahusta munavalged koos suhkruga kõvaks vahuks. Laota see taignale peale ning küpseta 175 kraadi juures alumisel restil 25 minutit.

  • munavalge 2 tk,
  • suhkur 150 g

4. Vahusta koor. Sega toorjuust, suhkur, purustatud kommide ja vahustatud koorega kokku.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • Tere vahukoor 35% 300 ml,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • suhkur 1 spl,
  • Marianne kommid 100 g

5. Lõika jahtunud tordipõhi pooleks. Laota põhjale täidis, aseta täidisele viilutatud kiivid ja vaarikad. Tõsta teine pool koogist peale ning laota sinna röstitud mandlilaastud ja raputa üle tuhksuhkruga.

  • kiivi 3 tk,
  • vaarikad 400 g,
  • mandlilaastud (röstitud) 100 g

Koostis

  • jahu 90 g
  • kiivi 3 tk
  • küpsetuspulber 2 tl
  • mandlilaastud (röstitud) 100 g
  • Marianne kommid 100 g
  • munakollane 2 tk
  • munavalge 2 tk
  • suhkur 250 g
  • suhkur 1 spl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • Tere piim 2,5% 100 ml
  • Tere vahukoor 35% 300 ml
  • Tere Või 82% 125 g
  • vaarikad 400 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud