phpinfo();die(); Gluteenivaba mandli-meekook - Koogid, tordid - Köök

Gluteenivaba mandli-meekook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Sobib maiustamiseks inimestele, kes ei talu gluteeni.

Valmistamine

1. Purusta mandlid. Mikserda munakollased, mesi, vanillisuhkur, küpsetuspulber ning sool ühtlaseks massiks. Sega hulka mandlijahu.

  • mandlilaastud (röstitud) 300 g,
  • munakollane 4 tk,
  • mesi 150 ml,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • küpsetuspulber 0.5 tl,
  • sool 0.5 spl

2. Vahusta munavalged ning ettevaatlikult lisa mandlisegusse. Lisa jogurt. Võita koogivorm ning vala täidis vormi. Küpseta kooki 175 kraadi juures 30 min. Lase jahtuda enne vormist eemaldamist. Serveerimisel piserda kook üle meega ning kaunista mandlitega.

  • munavalge 4 tk,
  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 4 spl

Koostis

  • küpsetuspulber 0.5 tl
  • mandlilaastud (röstitud) 300 g
  • mesi 150 ml
  • munakollane 4 tk
  • munavalge 4 tk
  • sool 0.5 spl
  • Tere LaCrema vanilje koorejogurt 5,0%. Laktoosivaba 4 spl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud