phpinfo();die(); Gluteenivaba mandline õunakook - Koogid, tordid - Köök

Gluteenivaba mandline õunakook

  • 12
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ideaalne võimalus kasutada kodumaiseid õunu. 

Valmistamine

1. Tükelda õunad kaussi, lisa sidrunimahl ja tuhksuhkur. Kalla õunad pannile ja kuumuta umbes 10 minutit, kuni tekib moositaoline mass. Vajadusel lisa vett.

  • õun 6 tk,
  • sidruni pressitud mahl 1 spl,
  • tuhksuhkur 2 tl

2. Klopi lahti munad tuhksuhruga, lisa mandlijahu, õli ja sidrunimahl.

  • muna 8 tk,
  • tuhksuhkur 275 g,
  • õli 1 spl,
  • mandlijahu 325 g,
  • sidruni pressitud mahl 1 spl

3. Lisa juurde õunamoos. Kalla segu koogivormi, puista peale mandlilaastud. Küpseta 180 kraadises ahjus 45 minutit.

  • mandlilaastud 200 g

4. Serveeri kooki soojana.

Koostis

  • mandlijahu 325 g
  • mandlilaastud 200 g
  • muna 8 tk
  • õli 1 spl
  • õun 6 tk
  • sidruni pressitud mahl 2 spl
  • tuhksuhkur 275 g
  • tuhksuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud