phpinfo();die(); Gluteenivaba õuna ja kaerakook - Koogid, tordid - Köök

Gluteenivaba õuna ja kaerakook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislik kook õuntega.

Valmistamine

1. Purusta köögikombainis küpsised ja kaerahelbed.

  • kaeraküpsised 180 g,
  • kaerahelbed 60 g

2. Sega puru võiga ja kata sellega koogivorm.

  • Tere Või 82% 70 g

3. Tükelda õunad ja kalla need vormi. Pigista õunadele peale sidrunimahl, lisa suhkur ja kaneel.

  • õun 3 tk,
  • sidrunimahl 1 tk,
  • suhkur 2 tl,
  • kaneel 1 tl

4. Vahusta köögikombainis munad koos suhkruga, lisa toorjuust,vaniljesuhkur, vahukoor, õunamahl ja jahu.

  • muna 2 tk,
  • suhkur 2 dl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • Tere vahukoor 35% 2 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • õunamahl 1 dl,
  • gluteenivaba jahu 3 spl

5. Kalla segu peale õuntele. Küpsta 200 kraadi juures 40 minutit.

Koostis

  • gluteenivaba jahu 3 spl
  • kaerahelbed 60 g
  • kaeraküpsised 180 g
  • kaneel 1 tl
  • muna 2 tk
  • õun 3 tk
  • õunamahl 1 dl
  • sidrunimahl 1 tk
  • suhkur 2 tl
  • suhkur 2 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • Tere Või 82% 70 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud