phpinfo();die(); Gluteenivaba porgandikook - Koogid, tordid - Köök

Gluteenivaba porgandikook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane gluteenivaba porgandikook toorjuustukattega. Kaunista kook meelepäraste pähklitega.

Valmistamine

1. Vispelda kergelt kausis munad, lisa suhkur ja õli. Sõelu juurde jahu ja maitseained.

  • muna 2 tk,
  • päevalilleõli 125 ml,
  • pruun suhkur 125 g,
  • jahvatatud ingver 1.5 tl,
  • kaneel 1 tl,
  • gluteenivaba jahu 225 g

2. Koori ja riivi õun ja porgandid. Lisa taignale.

  • õun 1 tk,
  • porgand 200 g

3. Lisa juurde rosinad, pähklid ja apelsini mahl ja koor.

  • rosinad 1 peotäis,
  • kreeka pähklid 50 g,
  • apelsinimahl 1 tk,
  • apelsinikoor 1 tk

4. Kalla taigen koogivormi. Küpseta 180 kraadises ahju 30 minutit.

5. Katte jaoks mikserda või, tuhksuhkur ja apelsinikoor. Kata kook.

  • Tere Või 82% 75 g,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 75 g,
  • tuhksuhkur 100 g,
  • apelsinikoor 1 spl

Koostis

  • apelsinikoor 1 tk
  • apelsinikoor 1 spl
  • apelsinimahl 1 tk
  • gluteenivaba jahu 225 g
  • jahvatatud ingver 1.5 tl
  • kaneel 1 tl
  • kreeka pähklid 50 g
  • muna 2 tk
  • õun 1 tk
  • päevalilleõli 125 ml
  • porgand 200 g
  • pruun suhkur 125 g
  • rosinad 1 peotäis
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 75 g
  • Tere Või 82% 75 g
  • tuhksuhkur 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud