phpinfo();die(); Guinessi-šokolaadikook - Koogid, tordid - Köök

Guinessi-šokolaadikook

  • 12
  • 4 t
  • 0 vaatamist
Google+
Üllatusi valmistav kook. Õlu annab mõnusa maheda meki, šokolaaditükid ja rosinad üllatavad magususega, vahukoor meeldiva kooresusega.

Valmistamine

1. Pane rosinad 160 ml õllega 2 h seisma.

  • rosinad 100 g,
  • tume õlu 210 ml

2. Haki šokolaad tükkideks. Vahusta kausis toasoe või 140 ml suhkruga umbes 5 minutit. Vahusta ükshaaval sisse munad. Sega teises kausis omavahel jahu, sool, kakao, šokolaad ja küpsetuspulber. Sega omavahel kokku märgained, kuivained ja leotatud rosinad. Vala küpsetusvormi ja küpseta 175C kraadi juures 55-60 minutit või kuni kook valmis. Niisuta kohe pärast ahjust välja võtmist allesjäänud õllega ja lase täielikult jahtuda.

  • šokolaad 100 g,
  • Tere Või 82% 200 g,
  • suhkur 160 g,
  • muna 4 tk,
  • jahu 170 g,
  • kakao 3 spl,
  • küpsetuspulber 2 tl,
  • sool 0.25 tl

3. Vahusta vahukoor 20 g suhkruga. Määri vahukoor koogile ja serveeri.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml

Koostis

  • jahu 170 g
  • kakao 3 spl
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 4 tk
  • rosinad 100 g
  • šokolaad 100 g
  • sool 0.25 tl
  • suhkur 160 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 200 g
  • tume õlu 210 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud