phpinfo();die(); Hõrk kohupiima-kirsikook - Koogid, tordid - Köök

Hõrk kohupiima-kirsikook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ning maitsev kook kirsisõpradele.

Valmistamine

1. Sega kuivained omavahel ning lisa kuubikuteks lõigatud külm või ja muna. Valmista näppude vahel tainas. Kui tainas jääb ikka purutaoliseks, siis lisa supilusikatäie kaupa jääkülma vett kuni tainas on palliks vormitav. Kata tainaga küpsetusvormi põhi ja ääred. Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 5 minutit.

  • jahu 4 dl,
  • suhkur 0.5 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • muna 1 tk,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Purusta kirsid saumikseriga, lisa suhkur ja tärklis. Kalla eelküpsetatud tainale.

  • kivideta kirsid (värsked või külmutatud) 400 g,
  • tärklis 1 spl,
  • fariinsuhkur 2 spl

3. Klopi munad, lisa suhkur ja kohupiim. Sega mass ühtlaseks ja tõsta lusikatäite kaupa kirsitäidisele. Küpseta 180 kraadi juures 45 minutit. Enne lahtilõikamist lase koogil veidi jahtuda.

  • Tere kohupiim 5,0% 400 g,
  • suhkur 1 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • muna 3 tk

Koostis

  • fariinsuhkur 2 spl
  • jahu 4 dl
  • kivideta kirsid (värsked või külmutatud) 400 g
  • muna 4 tk
  • suhkur 1.5 dl
  • tärklis 1 spl
  • Tere kohupiim 5,0% 400 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud