phpinfo();die(); Juustu-mustikakook - Koogid, tordid - Köök

Juustu-mustikakook

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemise tekstuuriga kook, millele lisavad mõnusat mahlakust othtrad mustikad.

Valmistamine

1. Purusta küpsised köögikombainis ning lisa sulatatud või. Sega kõik ühtlaseks.

  • šokolaadiküpsised 150 g,
  • Tere Või 82% 70 g

2. Suru küpsisepuru 24 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja.

3. Mikserda toor- ja kodujuust kreemjaks.

  • Toorjuust maitsestamata 150 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g

4. Sega teises kausis omavahel suhkur, vanillisuhkur, tärklis ja lisa juustusegu hulka.

  • suhkur 1 dl,
  • vanillisuhkur 2 tl,
  • tärklis 0.5 dl

5. Klopi munad ja vahustamata koor pidevalt mikserdades juustusegu hulka.

  • muna 3 tk,
  • Tere vahukoor 35% 1 dl

6. Sulata šokolaad veevannil või kastrulis ning sega ülejäänud segu hulka.

  • valge šokolaad 200 g

7. Kalla juustusegu koogi põhjale ning puista peale mustikaid. Küpseta kooki 175 kraadi juures 40 minutit. Tee ahju uks veidi lahti ning jäta kook ahju jahtuma.

  • mustikad 2 dl

Koostis

  • muna 3 tk
  • mustikad 2 dl
  • šokolaadiküpsised 150 g
  • suhkur 1 dl
  • tärklis 0.5 dl
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g
  • Tere vahukoor 35% 1 dl
  • Tere Või 82% 70 g
  • Toorjuust maitsestamata 150 g
  • valge šokolaad 200 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud