phpinfo();die(); Kaerane ploomikook ingveriga - Koogid, tordid - Köök

Kaerane ploomikook ingveriga

  • 10
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ingver lisab koogile omapärase ja huvitava maitse!

Valmistamine

1. Määri 23 cm läbimõõduga koogivorm võiga ning kata küpsetuspaberiga. Kuumuta ahi 180 kraadini. Sulata või, suhkur ja mesi, eemalda ploomidest kivid ning lõika viljad tükkideks.

  • Tere Või 82% 140 g,
  • fariinsuhkur 100 g,
  • mesi 100 g,
  • ploom 250 g

2. Sega võisegusse jahu, küpsetuspulber, näpuotsatäis soola, ingverit, kaerahelbed, seejärel klopi kuni ained on segunenud. Klopitud munad sega koos teiste nimetatud ainetega ühtlaseks massiks. Täida koogivorm seguga (jäta 2 spl alles). Laota ploomid taignale.

  • mandlijahu 100 g,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • jahvatatud ingver 1 spl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • kaerahelbed 85 g,
  • muna 2 tk

3. Katteks sega jahu ja kaer järelejäänud seguga. Pudista see üle mandlilaastudega ning kata hakitud ingveriga. Küpseta umbes 30 minutit, lase täielikult jahtuda ja lõika ruutudeks.

  • marineeritud ingver 1 spl,
  • mandlilaastud 50 g

Koostis

  • fariinsuhkur 100 g
  • jahvatatud ingver 1 spl
  • kaerahelbed 85 g
  • küpsetuspulber 1 tl
  • mandlijahu 100 g
  • mandlilaastud 50 g
  • marineeritud ingver 1 spl
  • mesi 100 g
  • muna 2 tk
  • ploom 250 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere Või 82% 140 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud