phpinfo();die(); Kamašokolaadi-juustukook - Koogid, tordid - Köök

Kamašokolaadi-juustukook

  • 12
  • 15 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kamašokolaadi-juustukook on rahvusliku maitsega magustoit.

Valmistamine

1. Purusta küpsised ja sega kamajahu ning sulatatud võiga. Suru segu 24 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja.

  • kamajahu 50 g,
  • vaniljeküpsised 100 g,
  • Tere Või 82% 50 g

2. Sulata kuumaveevannis tükeldatud šokolaad ja jahuta.

  • kamašokolaad 300 g

3. Sega toorjuust, suhkur, munad ja munakollased ning hapukoor ühtlaseks massiks ja lisa sellele sulatud šokolaad ja kamašokolaaditükid.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 680 g,
  • muna 5 tk,
  • munakollane 4 tk,
  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • suhkur 2 dl

4. Vala segu põhjale. Küpseta 180 kraadises ahjus 1 tund. Jahuta ja hoia enne serveerimist külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö.

5. Kaunistuseks sulata tükeldatud šokolaad, koor ja siirup ning sega ühtlaseks. Nirista koogile ja serveeri.

  • tume šokolaad 100 g,
  • hele siirup 2 spl,
  • Tere vahukoor 35% 2 dl

Koostis

  • hele siirup 2 spl
  • kamajahu 50 g
  • kamašokolaad 300 g
  • muna 5 tk
  • munakollane 4 tk
  • suhkur 2 dl
  • Tere hapukoor 20% 250 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 680 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • Tere Või 82% 50 g
  • tume šokolaad 100 g
  • vaniljeküpsised 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud