phpinfo();die(); Karamelli-pohlakook - Koogid, tordid - Köök

Karamelli-pohlakook

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Sügisene kook pohladega.

Valmistamine

1. Näpi jahu, küpsetuspulber, või ja sool purutaoliseks massiks. Sega juurde suhkur, muna ja munakollane. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Küpseta 200°C juures ahjus 20 minutit.

  • jahu 4 dl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • sool 0.5 tl,
  • suhkur 0.75 dl,
  • muna 1 tk,
  • munakollane 1 tk

2. Karamelli valmistamiseks sega kastrulis koor, 0,5 dl suhkurt, fariinsuhkur ja siirup. Keeda keskmisel kuumusel 10-15 minutit seda pidevalt segades või nii kaua, kuni see on tihenenud. Tõsta nõu tulelt ja sega juurde 1 teelusikatäis võid ning vanillsuhkur. Jahuta.

  • Tere 35% vahukoor 2 dl,
  • fariinsuhkur 1 tl,
  • siirup 3 spl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • Tere kohupiim 5,0% 4 dl

3. Püreeri pohlad ja maitsesta 1 supilusikatäie suhkruga. Määri pohlapüree küpsenud ja jahtunud põhjale. Vahusta koor, sega kohupiimaga, maitsesta kreem suhkru, 1 teelusikatäie vanillsuhkru ja kaneeliga. Määri segu pohlapüreele.

  • pohlad 3 dl,
  • Tere 35% vahukoor 2 dl,
  • kaneel 1 tl

4. Kõige peale vala jahutatud karamell. Kaunista pohladega ja serveeri jahtunult.

Koostis

  • fariinsuhkur 1 tl
  • jahu 4 dl
  • kaneel 1 tl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 1 tk
  • munakollane 1 tk
  • pohlad 3 dl
  • siirup 3 spl
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 0.75 dl
  • Tere 35% vahukoor 4 dl
  • Tere kohupiim 5,0% 4 dl
  • Tere Või 82% 150 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud