phpinfo();die(); Karamelline mustikakook - Koogid, tordid - Köök

Karamelline mustikakook

  • 12
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kook, mis lausa sulab suus.

Valmistamine

1. Purusta küpsised köögikombainis peeneks. Tõsta 3 supilusikatäit küpsisepuru kõrvale. Sulata või ning sega kombainis ülejäänud küpsisepuruga.

  • Digestive küpsised (Kalev) 2 pakk,
  • Tere Või 82% 80 g

2. Suru ¾ küpsisepurust lahtikäiva koogivormi põhja.

3. Määri põhjale kondenspiim. Laota mustikad kondenspiimale ning puista ülejäänud võiga segatud küpsisepuru mustikatele. Jäta mõned mustikad kaunistamiseks.

  • kondenspiim (keedetud) 2 karp,
  • mustikad 250 g

4. Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ning tõsta koogile. Puista vahukoorele küpsisepuru, mis kõige alguses sai kõrvale tõstetud. Tõsta kook 2 tunniks külmkappi ning kaunista pealt mustikatega

  • Tere vahukoor 35% 400 ml,
  • mustikad 50 g

Koostis

  • Digestive küpsised (Kalev) 2 pakk
  • kondenspiim (keedetud) 2 karp
  • mustikad 300 g
  • Tere vahukoor 35% 400 ml
  • Tere Või 82% 80 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud