phpinfo();die(); Kirsi-jogurtikook - Koogid, tordid - Köök

Kirsi-jogurtikook

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk kirsi-jogurtikook sobib igale sünnipäevalauale!

Valmistamine

1. Sega jahu, tuhksuhkur, sool ja pehme või sõrmeotstega näppides ühtlaseks puruks. Lisa vesi ja sega ühtlaseks tainaks.

  • jahu 5 dl,
  • tuhksuhkur 1.25 dl,
  • sool 0.5 tl,
  • Tere Või 82% 170 g,
  • külm vesi 0.5 dl

2. Suru tainas 26 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja servadesse. Küpseta 225 kraadises ahjus 15 minutit. Jahuta. Vähenda ahju kuumust 200 kraadi peale.

3. Sulata väikeses kastrulis šokolaad ja sega jogurti hulka. Lisa ka muna ja sega läbi. Vala jogurtisegu põhjale ja tõsta peale kirsid. Küpseta 30 minutit. Jahuta ja serveeri.

  • valge šokolaad 100 g,
  • Hellus kirsi-ploomijogurt 2,5% 200 g,
  • kirsid 300 g

Koostis

  • Hellus kirsi-ploomijogurt 2,5% 200 g
  • jahu 5 dl
  • kirsid 300 g
  • külm vesi 0.5 dl
  • sool 0.5 tl
  • Tere Või 82% 170 g
  • tuhksuhkur 1.25 dl
  • valge šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud