phpinfo();die(); Kirsi-kohupiimakook martsipanikattega - Koogid, tordid - Köök

Kirsi-kohupiimakook martsipanikattega

  • 12
  • 3 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Martsipanikattega kirsi-kohupiimakook sobib ideaalselt sünnipäevalauale.

Valmistamine

1. Purusta küpsised köögikombainis, sega juurde sulatatud või. Kata seguga 24 cm koogivorm.

  • Digestive küpsised 100 g,
  • Tere Või 82% 40 g

2. Sega kohupiim, hapukoor, munad ja suhkur.

  • Tere vanillikohupiim 0,1% 600 g,
  • Tere hapukoor 20% 2 dl,
  • muna 4 tk,
  • suhkur 2 dl

3. Kalla pool taignast koogipõhjale, lisa juurde kirsid ja siis jälle kohupiimasegu.

  • kirsikompott 200 g

4. Küpseta 175 kraadi juures 60 minutit. Jahuta kook.

5. Rulli tuhksuhkruga kaetud alusel lahti martsipan.

  • martsipan 250 g,
  • tuhksuhkur 1 peotäis

6. Tõsta taignarulli abiga martsipan koogile.

7. Lõika martsipaniserv koogiservaga tasaseks.

8. Kaunista kook sulatatud šokolaadi ja šokolaadilaastudega.

  • šokolaad 100 g

9. Serveeri.

Koostis

  • Digestive küpsised 100 g
  • kirsikompott 200 g
  • martsipan 250 g
  • muna 4 tk
  • šokolaad 100 g
  • suhkur 2 dl
  • Tere hapukoor 20% 2 dl
  • Tere vanillikohupiim 0,1% 600 g
  • Tere Või 82% 40 g
  • tuhksuhkur 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud