phpinfo();die(); Kismeti toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Kismeti toorjuustukook

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suussulav šokolaad, suus sulavas koogis.

Valmistamine

1. Purusta blendris küpsised. Sulata või ja sega purustatud küpsised ja sulatatud või. Suru küpsisepuru 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja.

  • šokolaadiküpsised 180 g,
  • Tere Või 82% 50 g

2. Kata põhi purustatud šokolaadiga.

  • Kismet šokolaad 1 tk

3. Sega kõik ained omavahel. Vala täidis küpsisepõhjale ja küpseta 180 kraadises ahjus 30 minutit.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • muna 2 tk,
  • suhkur 70 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

4. Sega hapukoor, suhkur ja vanillisuhkur, vala koogile. Küpseta 230 kraadises ahjus 7 minutit.

  • vanillisuhkur 1 tl,
  • suhkur 2 spl,
  • Tere hapukoor 20% 300 g

5. Jahuta külmikus ja kaunista šokolaadiga.

  • Kismeti šokolaad 1 tk

6. Serveeri.

Koostis

  • Kismet šokolaad 1 tk
  • Kismeti šokolaad 1 tk
  • muna 2 tk
  • šokolaadiküpsised 180 g
  • suhkur 70 g
  • suhkur 2 spl
  • Tere hapukoor 20% 300 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere Või 82% 50 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud