phpinfo();die(); Kohupiima-tikrikook - Koogid, tordid - Köök

Kohupiima-tikrikook

  • 12
  • 1 t 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hapukas ja maitsev!

Valmistamine

1. Puhasta tikrid. Sõtku omavahel kausis ühtlaseks taignaks 50 g suhkrut, jahu, või, 1 muna ja näpuotsatäis soola, vajadusel lisa juurde külma vett, et taigen poleks liiga kuiv. Pane taigen toidukilesse ja jäta 30neks minutiks külmkappi.

  • karusmarjad 450 g,
  • suhkur 150 g,
  • Tere Või 82% 80 g,
  • muna 4 tk,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • jahu 200 g

2. Vispelda omavahel kausis kodujuust, kohupiim, 3 munakollast, tärklis, vaniljesuhkur, sidrunikoor ja ülejäänud suhkur. Vahusta teises kausis munavalged kergeks vahuks.

  • Tere kohupiim 5,0% 200 g,
  • tärklis 1 spl,
  • Tere kodujuust 4,0% 125 g,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • sidrunikoor 0.5 tk

3. Võta külmkapist taigen välja, rulli jahusel pinnal umbes 29 cm diameetriga kettaks. Tõsta taignarulli abiga 26 cm diameetriga lahtikäivasse küpsetusvormi. Tee kahvliga taignapõhja augud.

4. Sega omavahel kohupiimasegu munavalgetega. Vala põhjale tikrid ja aja ühtlaselt laiali, seejärel vala peale kohupiimasegu. Küpseta ahjus 175C kraadi juures 50-60 minutit või kuni kook on valmis. Lase natukene jahtuda ja naudi.

Koostis

  • jahu 200 g
  • karusmarjad 450 g
  • muna 4 tk
  • sidrunikoor 0.5 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 150 g
  • tärklis 1 spl
  • Tere kodujuust 4,0% 125 g
  • Tere kohupiim 5,0% 200 g
  • Tere Või 82% 80 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud