phpinfo();die(); Kohupiimakook mandlitega - Koogid, tordid - Köök

Kohupiimakook mandlitega

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline kohupiimakook, mille põhjaks on küpsised, kookoshelbed ja kreekapähklid.

Valmistamine

1. Sulata kastrulis või. Purusta käte vahel küpsised, lisa juurde kookoshelbed, tükeldatud kreeka pähklid, jahu ja sulatatud või. Sega hoolikalt. Kata koogivorm küpsetuspaberiga ja kalla küpsisegu sellesse. Suru kätega segu ühtlaselt koogivormi.

  • Digestive küpsised 1 pakk,
  • kookoshelbed 1 dl,
  • kreeka pähklid 50 g,
  • jahu 1 dl,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Klopi suhkruga lahti munad. Lisa juurde kohupiimakreem, toasoe toorjuust ja vanillisuhkur. Kalla segu küpsisepõhjale.

  • suhkur 90 g,
  • muna 3 tk,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g,
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g

3. Küpseta kooki ahjus 200 kraadi juures 50 minutit. Kui kook on valmis keera ahi kinni ja jäta kook praokil ahjuuksega ahju jahtuma. Tõsta jahtunud kook külmkappi ning serveeri järgmisel päeval. Kata kook õhukese hapukoore kihiga ning puista koogile mandlilaaste.

  • Tere hapukoor 20% 80 g,
  • mandlilaastud (kaunistamiseks) 50 g

Koostis

  • Digestive küpsised 1 pakk
  • jahu 1 dl
  • kookoshelbed 1 dl
  • kreeka pähklid 50 g
  • mandlilaastud (kaunistamiseks) 50 g
  • muna 3 tk
  • suhkur 90 g
  • Tere hapukoor 20% 80 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 200 g
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud