phpinfo();die(); Kohvi-šokolaaditort - Koogid, tordid - Köök

Kohvi-šokolaaditort

  • 12
  • 5 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Toorjuustutort maheda kohvimaitse ja mahlase sisuga. Sobib ideaalselt inimestele, kes magusat väga ei armasta.

Valmistamine

1. Purusta küpsised. Sega kausis omavahel küpsised võiga. Suru küpsisepuru 26 cm diameetriga lahtikäivasse küpsetuspaberiga vooderdatut küpsetusvormi. Küpseta 175C kraadi juures 12 minutit. Lase jahtuda.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • šokolaadiküpsised 250 g

2. Sega omavahel 80 ml vahukoort lahustuva kohviga. Teises kausis mikserda omavahel toasoe toorjuust suhkru ja jahuga. Lisa seejärel ükshaaval vahustades munad. Viimasena vahusta sisse vahukoore-kovisegu.

  • Tere 35% vahukoor 160 ml,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 800 g,
  • suhkur 200 ml,
  • lahustuv kohvipulber 3 spl,
  • muna 5 tk,
  • jahu 3 spl

3. Vala täidis jahtunud põhjale. Küpseta 175C kraadi juures 15 minutit, seejärel vähenda kuumust 150C kraadile ja küpseta veel 60-80 minutit või kuni kook keskelt veel kergelt võdiseb. Lase jahtuda, pane külma 4 h kuni üleöö.

4. Kuumuta vahukoor peaaegu keemiseni. Murra sisse šokolaad ja lase sel sulada. Jahuta. Määri jahtunud šokolaad tordile ning lase nägusalt mööda tordi külge alla voolata. Naudi.

  • tume šokolaad 100 g

Koostis

  • jahu 3 spl
  • lahustuv kohvipulber 3 spl
  • muna 5 tk
  • šokolaadiküpsised 250 g
  • suhkur 200 ml
  • Tere 35% vahukoor 160 ml
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 800 g
  • Tere Või 82% 125 g
  • tume šokolaad 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud