phpinfo();die(); Kook "Tosca" - Koogid, tordid - Köök

Kook "Tosca"

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline Tosca kook!

Valmistamine

1. Pressi apelsinist mahl ja sulata või.

  • apelsin 1 tk,
  • Tere Või 82% 140 g

2. Vahusta munad ja suhkur, sõelu hulka omavahel segatud jahu ja küpsetuspulber. Lisa või ja apelsinimahl. Mikserda ühtlaseks.

  • jahu 3 dl,
  • küpsetuspulber 1.5 tl,
  • muna 3 tk,
  • suhkur 3 dl

3. Pane katte komponendid potti. Lase vaikselt podiseda, et segu keeks kokku ja saaks kauni värvi. Sega pidevalt.

  • mandlilaastud 140 g,
  • suhkur 140 g,
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl,
  • Tere Või 82% 100 g

4. Vala tainas rasvainega määritud ja riivsaiaga üle riputatud lahtikäiva põhjaga vormi. Küpseta 180°C juures 25 minutit (katsu tikuga põhja küpsust). Tõsta kate küpsetatud põhjale ja lase veel 5-10 minutit 225°C juures küpseda kuni mandlikaramell on kuldne.

Koostis

  • apelsin 1 tk
  • jahu 3 dl
  • küpsetuspulber 1.5 tl
  • mandlilaastud 140 g
  • muna 3 tk
  • suhkur 3 dl
  • suhkur 140 g
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl
  • Tere Või 82% 240 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud