phpinfo();die(); Kreemjas mustika-toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Kreemjas mustika-toorjuustukook

  • 12
  • 3 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemja koostisega kook värskete mustikate ja mõnusa tarretisekattega.

Valmistamine

1. Purusta küpsisted köögikombainis. Sega küpsisepuru sulatatud võiga ja kata 24 cm mõõduga koogivorm küpsisepuruga. Kuumuta ahi 175 kraadini. Kata 24 cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga.

  • Digestive küpsised 200 g,
  • Tere Või 82% 75 g

2. Sega kokku toorjuust, muna, hapukoor, suhkur, tärklis ja riivitud sidrunikoor.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g,
  • Tere hapukoor 20% 200 g,
  • suhkur 2 dl,
  • tärklis 2 spl,
  • sidrun 2 spl,
  • muna 1 tk

3. Purusta mustikad ja lisa täidisele.

  • mustikad 250 g

4. Kalla segu peale põhjale ja küpseta 175 kraadi juures 40 minutit. Jahuta kook täielikult maha

5. Pane želatiinilehed külma vette likku. Sega hapukoor ja suhkur väikeses potis ning kuumuta tasasel tulel, kuni suhkur on sulanud, lisa želatiinilehed.

  • želatiinileht 3 tk,
  • Tere hapukoor 20% 200 g,
  • suhkur 2 dl

6. Kalla tarretis koogile ja pane kook paariks tunniks külma.Kaunista mustikatega.

7. Serveeri.

Koostis

  • Digestive küpsised 200 g
  • muna 1 tk
  • mustikad 250 g
  • sidrun 2 spl
  • suhkur 4 dl
  • tärklis 2 spl
  • Tere hapukoor 20% 400 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 400 g
  • Tere Või 82% 75 g
  • želatiinileht 3 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud