phpinfo();die(); Mangojogurti-nektariinikook - Koogid, tordid - Köök

Mangojogurti-nektariinikook

  • 12
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mangojogurti-nektariinikook toob päikest halli argipäeva. 

Valmistamine

1. Sulata või ja purusta küpsised ning sega need ühtlaselt kokku. Suru segu ühtlaselt koogivormi põhjale ja pane 15 min. külmkappi.

  • Digestive küpsised 200 g,
  • Tere Või 82% 100 g

2. Paisuta želatiini u 5 min. Kuumuta kuni lahustub (mitte keeta).

  • želatiin 20 g

3. Sega omavahel jogurt, toorjuust ja liköör ning lisa pidevalt segades kuumutatud želatiin. Kalla segu koogivormile ja jäta külmkappi 2-4 tunniks.

  • liköör 0.5 dl,
  • Tere LaCrema mango koorejogurt 1 l,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 250 g

4. Viiluta nektariinid ja lao koogile. Puista kook üle suhkruga ja võimaluse korral kuumuta karamelliks.

  • nektariin 4 tk

Koostis

  • Digestive küpsised 200 g
  • liköör 0.5 dl
  • nektariin 4 tk
  • Tere LaCrema mango koorejogurt 1 l
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 250 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • želatiin 20 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud