phpinfo();die(); Leivatort jõhvikatega - Koogid, tordid - Köök

Leivatort jõhvikatega

  • 12
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Vähe magus-hapukas kook.

Valmistamine

1. Lõika leivalt koorik. Purusta leib köögikombainis pudiks.

  • rukkileib 400 g

2. Sega leib fariinisuhkruga ja aseta ahjuplaadile. Lõika väiksed või liistakud leivasegule ja rösti ahjus 225 kraadi juures umbes 7 minutit. Vahepeal sega.

  • fariinsuhkur 2 dl,
  • Tere Või 82% 30 g

3. Purusta jõhvikad suhkruga ja lisa liköör.

  • jõhvikad 200 g,
  • liköör 0.5 dl,
  • suhkur 2 dl

4. Sega kokku toorjuust, sulatatud šokolaad ja hapukoor. Lisa juurde jõhvikasegu.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 175 g,
  • Tere hapukoor 20% 2 dl,
  • piimašokolaad 100 g

5. Tõsta leivasegu 22cm suurusesse küpsetuspaberiga kaetud koogivormi. Teiseks tõsta peale toorjuustu-jõhvikasegu ja nii kaks korda järjest. Kõige peale jääb leib.

6. Hoia vähemalt paar tundi ennem söömist külmas.

Koostis

  • fariinsuhkur 2 dl
  • jõhvikad 200 g
  • liköör 0.5 dl
  • piimašokolaad 100 g
  • rukkileib 400 g
  • suhkur 2 dl
  • Tere hapukoor 20% 2 dl
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 175 g
  • Tere Või 82% 30 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud