phpinfo();die(); Maasikapirukas - Koogid, tordid - Köök

Maasikapirukas

  • 6
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maasikapirukas, mille kõrvale sobib suurepäraselt klaas külma piima. 

Valmistamine

1. Taigna jaoks sega omavahel külm või, suhkur, jahud ja sool. Lisa muna, sega ühtlaseks.

  • Tere Või 82% 140 g,
  • kuldne suhkur 2 spl,
  • jahu 225 g,
  • sool,
  • muna 2 tk,
  • manna 25 g

2. Mässi taignapall toidukilesse ja tõsta pooleks tunniks külmkappi.

3. Sega omavahel kausis tükeldatud maasikad, maisijahu ja suhkur.

  • kuldne suhkur 2 spl,
  • maisitärklis 1 spl,
  • maasikad 600 g

4. Rulli taigen küpsetuspaberil ümmarguseks kettaks.

5. Tõsta taignale maasikad. Keera taignaääred üle täidise ja suru tugevasti kokku. Pintesela taignaäär üle lahtiklopitud munaga. Küpseta 180 kraadises ahjus 45-50 minutit.

  • muna 1 tk

6. Serveeri soojalt.

Koostis

  • jahu 225 g
  • kuldne suhkur 4 spl
  • maasikad 600 g
  • maisitärklis 1 spl
  • manna 25 g
  • muna 3 tk
  • sool
  • Tere Või 82% 140 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud