phpinfo();die(); Mango-toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Mango-toorjuustukook

  • 12
  • 2 t 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mango tarretis koos vaniljekreemiga on suurepärane kooslus koogis.

Valmistamine

1. Pane želatiinilehed külma vette likku.

  • želatiinileht 8 tk

2. Purusta küpsised köögikombainis. Sega kokku küpsisepuru sulatatud võiga ja kata koogivorm .

  • Mesikäpa dops küpsised (vanilje) 210 g,
  • Tere Või 82% 40 g

3. Püreesta mangod.

  • mangolõigud siirupis 1 purk

4. Kuumuta sidrunimahl keemiseni, lisa kuivakspressitud želatiinilehed ja lahusta.

  • sidruni pressitud mahl 0.5 tk

5. Sega toorjuustu hulka želatiinisegu, mangopüree ja vastavalt pakendi õpetusele valmistatud vanillikaste. Kalla segu küpsisepurupõhjale ja pane vähemalt 4 tunniks külma.

  • vanillikastmepulber (nt. Ekströms) 2.5 dl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 250 g

6. Püreesta mango. Leota 2 želatiinilehte esmalt külmas vees, siis kuumuta sidrunimahlas, kuna želatiin sulanud. Lisa mangopüree. Kalla segu tordile ja pane 2 tunniks külma.

  • mangolõigud siirupis 1 purk,
  • želatiinileht 2 tk,
  • sidrunimahl 0.5 tk

7. Kaunista ennem serveerimist meelepäraselt ja serveeri.

Koostis

  • mangolõigud siirupis 2 purk
  • Mesikäpa dops küpsised (vanilje) 210 g
  • sidruni pressitud mahl 0.5 tk
  • sidrunimahl 0.5 tk
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 250 g
  • Tere Või 82% 40 g
  • vanillikastmepulber (nt. Ekströms) 2.5 dl
  • želatiinileht 10 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud