phpinfo();die(); Mustika riccotta kook - Koogid, tordid - Köök

Mustika riccotta kook

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Äärmiselt pehme ja maitsev toorjuustukook. 

Valmistamine

1. Purusta köögikombainis küpsised. Lisa sulatatud või ning sega ühtlaseks. Suru küpsisepuru lahtikäivasse koogivormi põhja. Tõsta täidise valmistamise ajaks külmkappi.

  • iirisemaitselised küpsised 200 g,
  • Tere Või 82% 70 g

2. Täidise jaoks mikserda omavahel toasoe toorjuust ja riccotta. Lisa suhkur, vanillisuhkur, munad, maisitärklis, sool, sidruni koor ja mahl.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g,
  • ricotta 250 g,
  • suhkur 100 g,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • muna 3 tk,
  • maisitärklis 1 tl,
  • sool,
  • sidrunikoor 1 tk,
  • sidrunimahl 1 tk

3. Kalla ühtlane ja siidine täidis küpsisepõhjale. Küpseta 160 kraadises ahjus 45-50 minutit. Küpsetamise ajaks aseta nõu koos veega ahju. Jahuta kook täielikult.

4. Serveeri koos mustikatega.

  • mustikad 200 g

Koostis

  • iirisemaitselised küpsised 200 g
  • maisitärklis 1 tl
  • muna 3 tk
  • mustikad 200 g
  • ricotta 250 g
  • sidrunikoor 1 tk
  • sidrunimahl 1 tk
  • sool
  • suhkur 100 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g
  • Tere Või 82% 70 g
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud