phpinfo();die(); Mustika-toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Mustika-toorjuustukook

  • 12
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Seda maitsvat kooki saada valmistada ka mitte mustikahooajal, kui kasutad külmutatud mustikaid.

Valmistamine

1. Sega külmad võitükid jahu, kaerahelveste ja 3 suhkruga.

  • Tere Või 82% 175 g,
  • täistera kaerahelbed 3 dl,
  • fariinsuhkur 2 spl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • täisterakaerajahu 1 dl,
  • muna 1 tk

2. Lisa muna ja sõtku mass tainaks. Äärista tainaga lahtise koogivormi põhi ja servad ning pane see umbes pooleks tunniks külmkappi.

  • muna 3 tk

3. Kalla mustikad koogipõhjale.

  • mustikad 800 g

4. Mikserda munad, suhkur ning toorjuust ja hapukoor. Kalla segu mustikate peale.

  • muna 3 tk,
  • suhkur 1 dl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 380 g,
  • Tere hapukoor 20% 100 g,
  • vanillisuhkur 1 tl

5. Küpseta 200 kraadi juures 30–35 min. Lase seista ja jahtuda.

Koostis

  • fariinsuhkur 2 spl
  • muna 7 tk
  • mustikad 800 g
  • suhkur 1 dl
  • täistera kaerahelbed 3 dl
  • täisterakaerajahu 1 dl
  • Tere hapukoor 20% 100 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 380 g
  • Tere Või 82% 175 g
  • vanillisuhkur 2 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud