phpinfo();die(); Mustikakook valge šokolaadiga - Koogid, tordid - Köök

Mustikakook valge šokolaadiga

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane toorjuustukook mustikatega. 

Valmistamine

1. Purusta köögikombainis küpsised, lisa sulatatud või ja sega ühtalseks. Suru puru koogivormi, tõsta külmkappi.

  • šokolaadiküpsised 200 g,
  • Tere Või 82% 60 g

2. Kalla mustikad kastrulisse, lisa vesi ja suhkur. Kuumuta mõned minutid.

  • mustikad 400 g,
  • moosisuhkur 200 g,
  • vesi 4 spl

3. Täidise jaoks sulata vesivannil šokolaad, tõsta jahtuma. Lisa toorjuust ja ükshaaval munad. Lisa juurde sidrunimahl ja maisitärklis.

  • sidrunimahl 3 spl,
  • suhkur 100 g,
  • valge šokolaad 200 g,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 370 g,
  • muna 4 tk,
  • maisitärklis 2 spl

4. Puista mustikad küpsisepõhjale, kalla peale täidis. Küpseta 180 kraadises ahjus 60 minutit.

5. Serveeri.

Koostis

  • maisitärklis 2 spl
  • moosisuhkur 200 g
  • muna 4 tk
  • mustikad 400 g
  • sidrunimahl 3 spl
  • šokolaadiküpsised 200 g
  • suhkur 100 g
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 370 g
  • Tere Või 82% 60 g
  • valge šokolaad 200 g
  • vesi 4 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud