phpinfo();die(); Mustsõstrakook - Koogid, tordid - Köök

Mustsõstrakook

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tõeliselt maitsev mustsõstramaitseline kook!

Valmistamine

1. Sega õli suhkruga, lisa ükshaaval vahustades munad.

  • suhkur 1 kl,
  • Sidrunkooreribad, mustad sõstrad ja sõstralehed/melissilehed,
  • muna 2 tk,
  • õli 1.5 dl

2. Sega ettevaatlikult hulka mustad sõstrad, sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa segades tainale, vala tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud koogivormi. Küpseta 175 kraadises ahjus 35 minutit. Proovi küpsust tikuga.

  • mustsõstrad 2.5 dl,
  • jahu 2.5 dl,
  • küpsetuspulber 2 tl

3. Kreemi valmistamiseks sõelu kohupiima hulka tuhksuhkur, lisa vaniljesuhkur ja sidrunimahl. Sega ühtlaseks.

  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g,
  • tuhksuhkur 1.5 dl,
  • vanillisuhkur 1 tl,
  • sidrunimahl 1 spl

4. Vala kreem jahtunud koogile. Lase veidi enne serveerimist seista jahedas, et kreem saaks koogi sisse imbuda. Kaunista sidrunikooreribade ja mustsõstardega.

  • sidrunikoor

Koostis

  • jahu 2.5 dl
  • küpsetuspulber 2 tl
  • muna 2 tk
  • mustsõstrad 2.5 dl
  • õli 1.5 dl
  • sidrunikoor
  • sidrunimahl 1 spl
  • Sidrunkooreribad, mustad sõstrad ja sõstralehed/melissilehed
  • suhkur 1 kl
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 400 g
  • tuhksuhkur 1.5 dl
  • vanillisuhkur 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud