phpinfo();die(); Õhuline gluteenivaba toorjuustukook - Koogid, tordid - Köök

Õhuline gluteenivaba toorjuustukook

  • 8
  • 2 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ka gluteenitundlikud magusasõbrad saavad selle retsepti järgi toimides valmistada endale jumaliku toorjuustukoogi.

Valmistamine

1. Kata 18 cm laiune lahtikäiv koogivorm küpsetuspaberiga nii, et paber jääb umbes 2 cm ulatuses kõrgem vormi äärest ja vormi paber vormi. Kuumuta ahi 180°C ni.

2. Löö munad lahti nii, et munavalged ja –kollased on eraldi kaussides. Pane munavalged külma 10-15 minutiks.

  • munavalge 3 tk

3. Vispelda toorjuust lahti nii, et see jääb kergelt vahune ning pehme.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g

4. Suures kausis keeva vee kohal sulata või ning lisa toorjuust ning sega ühtlaseks. Sega 20 g suhkrut ning munakollased ja lisa sõelutud maisitärklis.

  • Tere Või 82% 45 g,
  • suhkur 20 g,
  • munakollane 3 tk,
  • maisitärklis 10 g

5. Keeda piim, lisa munakollase segusse ja vispelda kuumaveevanni kohal kuni paksenemiseni ning lisa see segu toorjuustu segusse ja sega korralikult.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 150 g

6. Lisa väike kogus 55 g-st suhkrust munavalgetele ja vahusta keskmisel kiirusel. Lisa ka ülejäänud suhkur ning vahusta pehme koore tekkimiseni. Lisa neljandik munavalge vahust toorjuustu segule ning sega ühtlaseks. Lisa ülejäänud vaht samuti ning sega aeglaselt.

7. Täida koogivorm (aseta vormi alla veega anum) ning küpseta ahjus 15 minutit, seejärel alanda temperatuuri 160°ni ja küpseta veel 25 minutit kuni pind on kergelt kuldne. Keera kuumus kinni ja jäta kook ahju küpsema veel 40 ks minutiks kuni tunniks.

Koostis

  • maisitärklis 10 g
  • munakollane 3 tk
  • munavalge 3 tk
  • suhkur 20 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 300 g
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 150 g
  • Tere Või 82% 45 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud