phpinfo();die(); Õllekook - Koogid, tordid - Köök

Õllekook

  • 12
  • 2 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õllesõprade lemmikkook!

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 180°C-ni. Määri sügav ümmargune 25-cm koogivorm ja vooderda küpsetuspaberiga. Pealmise kihi jaoks sega kõigepealt kokku tavaline jahu, kaneel ja 250 g (1 klaas) suhkrut. Mikserda saadud segu koos 125 g võiga (võib panna ka köögikombaini).

  • jahu 125 g,
  • kaneel 0.5 tl,
  • suhkur 750 g,
  • Tere Või 82% 275 g

2. Pane ülejäänud või suurde kaussi, lisa ülejäänud suhkur ja vahusta mikseriga, kuni segu on hele ja kreemjas. Lisa ühekaupa munad, kloppides iga muna enne järgmise lisamist korralikult sisse. Sega sisse sõelutud jahu, rosinad ja õlu.

  • muna 3 tk,
  • isekerkiv jahu 500 g,
  • rosinad 150 g,
  • õlu 500 ml

3. Vala segu ettevalmistatud koogivormi ning pigista pealmise kihi jaoks mõeldud tainast käte vahel väikesed kuulid ja puista koogi peale. Küpseta 1 tund ja 50 minutit ehk kuni koogi keskele torgatud tikk tuleb puhtalt välja. Lase vormis jahtuda ja pööra siis restile välja. Soovi korral serveeri rammusa koorega.

Koostis

  • isekerkiv jahu 500 g
  • jahu 125 g
  • kaneel 0.5 tl
  • muna 3 tk
  • õlu 500 ml
  • rosinad 150 g
  • suhkur 750 g
  • Tere Või 82% 275 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud