phpinfo();die(); Õuna-rosinakook - Koogid, tordid - Köök

Õuna-rosinakook

  • 12
  • 2 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kas selles saias ikka rosinaid ka on? On, on - nii, et mustab.

Valmistamine

1. Taina jaoks vahusta toasoe või ja tuhksuhkur. Lisa sool, riivitud sidrunikoor ja vanillsuhkur. Sega juurde jahu. Lõpuks lisa munakollased ja vesi. Sega ühtlaseks, mässi toidukilesse ja pane vähemalt tunniks külmkappi.

  • Tere Või 82% 150 g,
  • tuhksuhkur 4 dl,
  • sool,
  • sidrunikoor 1 tk,
  • vanillisuhkur 1.5 tl,
  • jahu 6 dl,
  • munakollane 2 tk,
  • vesi 1.5 spl

2. Pane rosinad vähemalt pooleks tunniks suuremasse kaussi brändisse likku. Pane kolmandik tainast kõrvale. Ülejäänud tainas rulli u 28 cm läbimõõduga rattaks ja pane 23 cm lahtikäiva tordivormi põhja, nii et see katab ka ääred. Pane täidise valmistamise ajaks külmkappi.

  • rosinad 200 g,
  • brändi 5 spl

3. Koori ja puhasta õunad, viiluta õhukeselt ja vala rosinate juurde. Lisa suhkur (v.a 2 sl) ja maitseained. Tõsta õunad ja rosinad tainapõhjale.

  • õun (suur) 5 tk,
  • suhkur 2 dl,
  • kaneel 0.5 tl,
  • muskaatpähkel

4. Rulli kõrvalepandud tainakolmandik vormipõhja suuruseks ja pane täidisele katteks. Suru ääred tihedalt kokku ja torgi kate kahvliga läbi.

5. Klopi muna lahti ja sega vähese piimaga. Määri kook pealt muna-piima seguga. Raputa peale ülejäänud 2 sl suhkrut. Küpseta 200-kraadises ahjus 30-35 minutit. Jahuta korralikult. Serveeri leigelt koos külma vanillkastmega.

  • muna 1 tk,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5%

Koostis

  • brändi 5 spl
  • jahu 6 dl
  • kaneel 0.5 tl
  • muna 1 tk
  • munakollane 2 tk
  • muskaatpähkel
  • õun (suur) 5 tk
  • rosinad 200 g
  • sidrunikoor 1 tk
  • sool
  • suhkur 2 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5%
  • Tere Või 82% 150 g
  • tuhksuhkur 4 dl
  • vanillisuhkur 1.5 tl
  • vesi 1.5 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud