phpinfo();die(); Õunakook toorjuustuga - Koogid, tordid - Köök

Õunakook toorjuustuga

  • 10
  • 1 t 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õunakook krõbeda puru ja mahlase sisuga.

Valmistamine

1. Valmista põhi. Näpi omavahel 50 g võid 280 ml jahu ja 50 ml suhkruga. Lisa sisse 1/4 tl soola, toorjuust ja u 2 spl külma vett ning sõtku sellest taignapall. Ära sõtku taigent liiga üle. Jäta jahedasse 30 minutiks seisma. Puru jaoks näpi omavahel 100 ml suhkrut, 1/4 tl soola, 150 ml jahu ja 50 g võid nii, et tekiks purutaoline mass. Vajadusel lisa külma vett.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • nisujahu 450 ml,
  • suhkur 200 ml,
  • sool 0.5 tl,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g,
  • külm vesi 2 spl

2. Täidise jaoks koori õunad, eemalda südamikud ja viiluta. Sega kausis omavahel õunaviilud 100 ml suhkru, 20 ml jahu ja kaneeliga. Suru taigen 26 cm diameetriga küpsetusvormi, tõsta peale õunaviilud ja raputa viimasena peale puru. Küpseta ahjus 200C kraadi juures 35-45 minutit. Serveeri soojalt koos Tere vahukoore või jäätisega.

  • õun 6 tk,
  • kaneel 1 spl

Koostis

  • kaneel 1 spl
  • külm vesi 2 spl
  • nisujahu 450 ml
  • õun 6 tk
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 200 ml
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 100 g
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud